Bibliotheek organiseert boekenverkoop

Er zijn dit jaar te veel gewiede boeken om tegelijk in de bib te kunnen aanbieden. Op vrijdag 28 november van 16.00 tot 19.00 uur en zaterdag 29 november van 14.00 tot 17.00 uur vindt er een uitzonderlijke boekenopruimactie plaats in de gemeentelijke feestzaal, Bouwelse Steenweg 8.

 Lees meer
 
Peuters & zo is jarig!

In de week van 17 november 2014 vieren we een hele week feest. Peuters & zo mag ondertussen twee kaarsjes uitblazen, en dat willen we samen met jullie vieren!

 Lees meer

 
Terug naar de jeugdbeweging

Sinds begin 2014 heeft de erfgoedcel Kempens Karakter een project opgestart om samen met de jeugdverenigingen van Berlaar, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Herentals, Herenthout, Hulshout, Lier, Lille, Olen, Nijlen, Putte en Vorselaar, het erfgoed van de jeugdbewegingen op te sporen.

 Lees meer
 
Werken aan de fiets- en voetgangersbrug Niemandshoek

Tijdens de onderhoudswerken aan de fiets- en wandelbrug over de Grote Nete aan 't Schipke (Niemandshoek) werden een aantal gebreken vastgesteld.

 Lees meer

 
Pleegzorg Provincie Antwerpen zoekt 119 pleeggezinnen

Pleegzorg Provincie Antwerpen zoekt voor 119 kindjes tussen 0 en 6 jaar een warme thuis. Zie jij jezelf langdurig of voor korte tijd een kind opvangen? Wil je eerst meer info of zit je nog met vragen? Ga dan zeker naar een van de infoavonden tijdens de week van de pleegzorg van 14 tot 23 november 2014.

 Lees meer
 
Nationale actiedag tegen woninginbraken op 11 december 2014

Wist je dat er in ons land meer dan 200 keer per dag wordt ingebroken in een woning? De maatschappelijke kost is torenhoog: jaarlijks betalen we met z’n allen meer dan 350 miljoen euro … Hoog tijd dat we hier samen iets aan doen!

 Lees meer

 
Win planadvies aan huis

Heb je bouw- of renovatieplannen? Misschien kan dit ook duurzaam en energievriendelijk? De experts van Kamp C bekijken je plannen en geven je heel wat suggesties en verbetertips mee.

 Lees meer